Students’ Attitudes to the Online University Course of Management in the Context of COVID-19
DOI:
https://doi.org/10.46328/ijtes.v4i4.111Keywords:
Online education, COVID-19, Tertiary educationAbstract
The present paper tracks the attitudes of the Bulgarian students towards online education provided by the universities during the quarantine period due to the pandemic situation caused by COVID-19. The study presents data and analysis of results from an empirical survey conducted in April 2020 among students in different stages of their tertiary education in Bachelor Degree. Our findings show that students define online lectures with the same quality as traditional lectures in auditoriums. In terms of intensity there is no clear expressed opinion of responders with slight predominance of people who claim that the intensity of online learning is less than the traditional lecture. Major part of responded students claims that they manage to focus better in online lecture. Students are convinced that in online environment they work easier in individual tasks, but not in team works.References
Angelova, M. (2020). Students’ attitudes to the online university course of management in the context of COVID-19. International Journal of Technology in Education and Science (IJTES), 4(4), 283-292.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Makaleler araştırma, öğretim ve özel çalışma amaçları için kullanılabilir. Yazarlar yalnızca makalelerinin içeriğinden sorumludur. Dergi makalelerin telif hakkına sahiptir. Yayımcı, araştırma materyalinin kullanımıyla doğrudan veya dolaylı olarak bağlantılı olarak veya bundan kaynaklanan herhangi bir kayıp, eylem, talep, işlem, talep veya maliyet veya zarardan sorumlu tutulamaz.
Bir makalenin yazarı(ları), makalenin dergide yayınlanmak üzere kabul edilmesi durumunda, yayınlanan makalenin Creative Commons “Atıf 4.0 Uluslararası” lisansı kullanılarak telif hakkına sahip olacağını kabul eder. Bu lisans, başkalarının belirli belirtilen koşullar altında telif hakkına sahip çalışmayı ve buna dayalı türev çalışmaları özgürce kopyalamasına, dağıtmasına ve görüntülemesine olanak tanır.
Yazarlar, makalelerinde telif hakkına sahip olmadıkları herhangi bir görüntü veya sanat eserini eklemek veya bu tür herhangi bir görüntü veya sanat eserini makalelerine dahil etmek için yazılı izin almaktan sorumludur. Telif hakkı sahibi, görselin veya sanat eserinin Creative Commons “Atıf 4.0 Uluslararası” lisansı altında makalenin bir parçası olarak çevrimiçi olarak serbestçe erişilebilir hale getirileceği konusunda açıkça bilgilendirilmelidir.
Bu eser, Creative Commons Atıf-Ticari Olmayan-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası Lisansı altında lisanslanmıştır.