Faculty Perceptions of Online Instruction and Educational Technology in Higher Education
DOI:
https://doi.org/10.46328/ijtes.528Keywords:
Online education, Technology, Faculty perceptions, Higher educationAbstract
The purpose of this research was to obtain faculty perceptions of online instruction and educational technology in higher education. Data was collected from eight participants through interviews and open-ended questions at a higher education institution. Results showed that faculty consider that online instruction is only possible for certain programs and that it’s only for certain student populations. In addition, faculty perceive online learning environments as a repository for class information and serve as a communication medium between instructor and student. Furthermore, faculty believe that there is no substitution for traditional teaching methods regardless of the educational technology available. Theoretical and practical implications of the results are discussed.References
Cabrera, R.N., Menchaca, V.D., Simonsson, M., & Silva, H. (2024). Faculty perceptions of online instruction and educational technology in higher education. International Journal of Technology in Education and Science (IJTES), 8(1), 1-19. https://doi.org/10.46328/ijtes.528
Downloads
Additional Files
Published
Issue
Section
License
Makaleler araştırma, öğretim ve özel çalışma amaçları için kullanılabilir. Yazarlar yalnızca makalelerinin içeriğinden sorumludur. Dergi makalelerin telif hakkına sahiptir. Yayımcı, araştırma materyalinin kullanımıyla doğrudan veya dolaylı olarak bağlantılı olarak veya bundan kaynaklanan herhangi bir kayıp, eylem, talep, işlem, talep veya maliyet veya zarardan sorumlu tutulamaz.
Bir makalenin yazarı(ları), makalenin dergide yayınlanmak üzere kabul edilmesi durumunda, yayınlanan makalenin Creative Commons “Atıf 4.0 Uluslararası” lisansı kullanılarak telif hakkına sahip olacağını kabul eder. Bu lisans, başkalarının belirli belirtilen koşullar altında telif hakkına sahip çalışmayı ve buna dayalı türev çalışmaları özgürce kopyalamasına, dağıtmasına ve görüntülemesine olanak tanır.
Yazarlar, makalelerinde telif hakkına sahip olmadıkları herhangi bir görüntü veya sanat eserini eklemek veya bu tür herhangi bir görüntü veya sanat eserini makalelerine dahil etmek için yazılı izin almaktan sorumludur. Telif hakkı sahibi, görselin veya sanat eserinin Creative Commons “Atıf 4.0 Uluslararası” lisansı altında makalenin bir parçası olarak çevrimiçi olarak serbestçe erişilebilir hale getirileceği konusunda açıkça bilgilendirilmelidir.
Bu eser, Creative Commons Atıf-Ticari Olmayan-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası Lisansı altında lisanslanmıştır.